De behandelingen

     
Abhyangha Een volledige Ayurvedische lichaamsmassage. Verjongende massage die de bloedcirculatie stimuleert en afvalstoffen sneller afvoert.
Lees verder..
60 min / 90 min
Vierhanden Abhyanga Deze volledige lichaamsmassage werkt op dezelfde wijze als de Abhyanga zoals hierboven beschreven, maar dan uitgevoerd door twee masseurs.
Lees verder..
120 min
Shirobhyanga Een massage van de schedel, nek en schouders, Met gebruik van warme kruidenolie worden schedel, nek en schouders gemasseerd. De massage is  zeer ontspannend en vitaliserend.
Lees verder..
45 min
Pizichi Een heerlijke full- body massage met veel warme kruidenolie, die daarna met enige kracht in de huid wordt gemasseerd. De behandeling is zeer geschikt voor jet-lag/ slapeloosheid, maar geeft tegelijkertijd het lichaam meer energie. 60 min
Bevrijdende en intense full body olie massage Mijn eigen ontworpen massage. Gebaseerd op Ayurveda, Rebalancing massage en Shiatsu. Deze combinatie is perfect om te komen tot een intense diepe massage.
Lees verder..
60 min
Marmabehandeling Krachtige spirituele behandeling. Heling vindt plaats bij het balanceren van de vitale (marma) punten van het lichaam.
Lees verder..
45 min
Ubtan (Ayurvedische modder behandeling) Verjongende en reinigende behandeling waarbij gehele lichaam in modder wordt gehuld. De modder is rijk aan mineralen en uiterst fijn van structuur.
Lees verder..
90 min
Navarakizhi (of pinda sweda) Een reinigende warmte-behandeling met rijststempels. Het maakt het lichaam soepel, is goed tegen zwelling in de gewrichten, lost blokkades op en verbetert de circulatie.
Lees verder..
60 min
Netrabasti (oogbad met ghee) Het Ayurvedische oogbad met ghee is een weldaad voor de ogen, een goede behandeling bij de meeste oogkwalen en een goede ondersteuning van andere oogbehandelingen.
Lees verder..
60 min
Karnapurani (oorbehandeling) Eerst wordt omgeving van de oor rustig gemasseerd. Dan wordt voorzichtig warme sesamolie in de oor gedruppeld, dat blijft 15minuten zitten. 55 min
Nasya (inwendige behandeling van de neus) Nasya wordt toegepast bij emotionele problemen.
Lees verder..
55 min